Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Search Engine Optimization (SEO) is een veelgebruikte methode om ervoor te zorgen dat zoekmachines (zoals Google) uw site vinden. Met zoekmachine optimalisatie brengt u dusdanige verbeteringen aan, dat de vindbaarheid en relavantie van uw website steeds groter wordt.

Ik adviseer u over verbeteringen in de site-structuur, pagina-opbouw en over tekstuele inhoud, eventueel samen met een tekstschrijver.

Gebruikersvriendelijkheid van websites (Usability)

Hoe bekijken bezoekers uw website? Wat lezen ze wel en wat niet? Waar klikken ze op en waarom verlaten ze uw site? Is uw site gebruikersvriendelijk?

Ik geef usability-adviezen. Uw website kan vaak beter dan u in eerste instantie denkt. Bezoekers vinden hierdoor beter hun weg.

Webstatistieken

  • Hoeveel bezoekers heeft uw website?
  • Waar komen deze bezoekers vandaan?
  • Met welke zoektermen vonden zij u?

Met de informatie die u uit webstatistieken haalt, bent u in staat om uw site meer en meer te verbeteren. Daardoor krijgt u meer bezoekers. Bovendien wordt de kwaliteit van het verkeer naar uw website beter. Dus de bezoekers worden relevanter, waardoor u uiteindelijk meer klanten krijgt.

Ik voeg een webstatistiekenmodule toe aan uw website. Bijvoorbeeld Google Analytics. En ik geef advies over hoe u uw statistieken doeltreffend uitleest en interpreteert.