Over mij

Ik ben Arjen Klein Poelhuis en werk al ruim 12 jaar met WordPress, wat mij betreft het beste systeem om een website in te bouwen. Er is genoeg andere software, maar WordPress, vanwege onder meer gebruiksvriendelijkheid, het meest geschikt is voor de klanten waarvoor ik werk.

Bij voorkeur werk ik in- en rond Amsterdam, ik vind het prettig face to face met klanten te praten.

Mijn doel is een website te bouwen waarbij de klant zoveel mogelijk zelf kan doen.

Bij het bouwen van een website ben ik graag vanaf het begin betrokken. Ik ben er van overtuigd dat door vanaf de start mee te denken met ontwerper en klant er later een beter werkende website is. Aangeven wat wel en niet kan en oplossingen aandragen voor hoe het anders kan doe ik graag.

Daarnaast heb ik een flinke dosis creativiteit om eventuele problemen op te lossen. Ook ben ik hulpvaardig en meedenkend met kennis van zaken. Met mij aan tafel heb je een ervaren, creatieve meedenker die eerlijk is en helder communiceert over jouw wensen en doelen voor een website.

Ik heb tientallen websites gemaakt, en veel mensen geholpen met website gerelateerde problemen, varierend van website stuk tot verhuizen naar een andere hosting partij. Mijn klanten waarderen mij omdat ik snel werk, beschikbaar ben en veel kan met WordPress: website bouwen, bugs fixen, verhuizen naar een goede provider of responsive maken.

Sinds 2008 werk ik zelfstandig, toen nog naast een andere baan. Sinds 2013 werk ik volledig zelfstandig. Naast mijn werk als website bouwer verkoop ik vinyl platen, ben ik vader en probeer ik regelmatig hard te lopen.